Ferd Grapperhaus tegen ouders feestende jongeren: 'In opvoeding tandje gemist' (video)

Ferd Grapperhaus tegen ouders feestende jongeren: 'In opvoeding tandje gemist' (video)

Ferd Grapperhaus is bepaald niet blij met de Nederlandse feestende jongeren die zich misdragen in het buitenland. Velen houden zich niet aan de coronaregels, en soms leiden confrontaties met de politie zelfs tot rellen. "Ook als je naar Portugal gaat of naar België, dan gedraag je je gewoon. En ik zeg het ook tegen die ouders, dan heb je toch in de opvoeding kennelijk een tandje gemist", aldus minister Grapperhaus.

Bekijk de reactie van Ferd Grapperhaus op de feestende jongeren in het buitenland in de video van Hart Van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ferd Grapperhaus</em> tegen ouders feestende jongeren: 'In opvoeding tandje gemist' (video) Ferd Grapperhaus is bepaald niet blij met de Nederlandse feestende jongeren die zich misdragen in het buitenland. Velen houden zich niet aan de coronaregels, en soms leiden confrontaties met de politie zelfs tot rellen. "Ook als je naar Portugal gaat of naar België, dan gedraag je je gewoon. En ik zeg het ook tegen die ouders, dan heb je toch in de opvoeding kennelijk een tandje gemist", aldus minister Grapperhaus. Bekijk de reactie van Ferd Grapperhaus op de feestende jongeren in het buitenland in de video van Hart Van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Heftige beelden: Nederlanders in Albufeira keihard aangepakt door Portugese politie Bekijk deze video » ZIEN: Honderden Nederlandse jongeren trappen en slaan agenten in Belgische kustplaats Knokke Bekijk deze video »
Nieuws :
Ferd Grapperhaus tegen ouders feestende jongeren: 'In opvoeding tandje gemist' (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ferd Grapperhaus tegen ouders feestende jongeren: 'In opvoeding tandje gemist' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV