Rutte vertelt waarom Nederland Rusland voor Europees Hof daagt om MH17 (video)

Rutte vertelt waarom Nederland Rusland voor Europees Hof daagt om MH17 (video)

Bekijk hier de hele persconferentie van premier Mark Rutte na de ministerraad van 10 juli.

Vandaag is bekend geworden dat Nederland Rusland voor het Europese Hof daagt, in verband met het neerhalen van MH17. Premier Mark Rutte legt uit waarom dit gebeurt.

Rutte wil nabestaanden MH17 maximaal steunen
Rutte laat weten dat zij de nabestaanden van de slachtoffers van MH17 maximaal willen ondersteunen in hun individuele procedures. Op 17 juli 2014 stortte een Boeing met vluchtnummer MH17 neer in Oekraïne. Inmiddels is er veel bewijs waaruit blijkt dat het vliegtuig (per ongeluk) is neergehaald door pro-Russische separatisten. Hierbij zijn 193 Nederlanders om het leven gekomen.

Bekijk het verhaal van premier Mark Rutte over het dagen van Rusland in de video van het AD hieronder.

Rutte vertelt waarom Nederland Rusland voor Europees Hof daagt om <em>MH17</em> (video) Bekijk hier de hele persconferentie van premier Mark Rutte na de ministerraad van 10 juli. Vandaag is bekend geworden dat Nederland Rusland voor het Europese Hof daagt, in verband met het neerhalen van MH17. Premier Mark Rutte legt uit waarom dit gebeurt. Rutte wil nabestaanden MH17 maximaal steunenRutte laat weten dat zij de nabestaanden van de slachtoffers van MH17 maximaal willen ondersteunen in hun individuele procedures. Op 17 juli 2014 stortte een Boeing met vluchtnummer MH17 neer in Oekraïne. Inmiddels is er veel bewijs waaruit blijkt dat het vliegtuig (per ongeluk) is neergehaald door pro-Russische separatisten. Hierbij zijn 193 Nederlanders om het leven gekomen. Bekijk het verhaal van premier Mark Rutte over het dagen van Rusland in de video van het AD hieronder. Beau gemist? Tien jaar Mark Rutte: "Bij de MH17-ramp zag je dat hij echt geraakt was" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Dit is het nieuwe bewijs tegen verdachten aanslag MH17 Bekijk deze video »
Politiek :
Rutte vertelt waarom Nederland Rusland voor Europees Hof daagt om MH17 (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rutte vertelt waarom Nederland Rusland voor Europees Hof daagt om MH17 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV