Zien: dit is er allemaal gestolen uit de Italiaanse villa van de Koninklijke Familie

Zien: dit is er allemaal gestolen uit de Italiaanse villa van de Koninklijke Familie

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn afgelopen weekend erg geschrokken door een inbraak in hun vakantievilla in het Italiaanse Toscane. De Oranjes waren op dat moment gelukkig niet zelf in de villa aanwezig.

Auto verdwenen
De dieven hebben niets buitgemaakt. Wel zijn ze gevlucht in een auto van de Oranjes. Justine Marcella vertelt er alles over in de laatste uitzending van RTL Boulevard. Bekijk het hele item over de inbraak in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dit is er allemaal gestolen uit de Italiaanse villa van de Koninklijke Familie Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn afgelopen weekend erg geschrokken door een inbraak in hun vakantievilla in het Italiaanse Toscane. De Oranjes waren op dat moment gelukkig niet zelf in de villa aanwezig. Auto verdwenenDe dieven hebben niets buitgemaakt. Wel zijn ze gevlucht in een auto van de Oranjes. Justine Marcella vertelt er alles over in de laatste uitzending van RTL Boulevard. Bekijk het hele item over de inbraak in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Prinses Alexia viert 15e verjaardag: bekijk mooie beelden van haar leven Bekijk deze video » Viral: bekijk hier het interview met 'die kale gek met ladder': ''Mijn telefoon stond roodgloeiend'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: dit is er allemaal gestolen uit de Italiaanse villa van de Koninklijke Familie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit is er allemaal gestolen uit de Italiaanse villa van de Koninklijke Familie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV