Video: Marc van der Linden opgenomen in het ziekenhuis

Video: Marc van der Linden opgenomen in het ziekenhuis

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Royaltydeskundige Marc van der Linden is opgenomen in het ziekenhuis. Hij liet voor het laatst van zich horen via een mysterieus bericht op Twitter.

Veel vragen
In de tweet deelde Marc alleen zijn locatie, het Amsterdam UMC. Waarom Marc van der Linden in het ziekenhuis zou liggen, is vooralsnog onduidelijk. Bekijk het statement van RTL in de video hieronder.

Video: <em>Marc van der Linden</em> opgenomen in het ziekenhuis Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Royaltydeskundige Marc van der Linden is opgenomen in het ziekenhuis. Hij liet voor het laatst van zich horen via een mysterieus bericht op Twitter. Veel vragenIn de tweet deelde Marc alleen zijn locatie, het Amsterdam UMC. Waarom Marc van der Linden in het ziekenhuis zou liggen, is vooralsnog onduidelijk. Bekijk het statement van RTL in de video hieronder. RTL Boulevard: prins Harry en Meghan Markle op ramkoers met Britse pers Bekijk deze video » Marc van der Linden laat meest unieke beelden royals op Koningsdag zien Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Marc van der Linden opgenomen in het ziekenhuis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Marc van der Linden opgenomen in het ziekenhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV