Video: Linda de Mol toch op vakantie naar Portugal

Video: Linda de Mol toch op vakantie naar Portugal

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Er was veel vakantiestress bij Linda de Mol. In april zei ze nog, in gesprek met Paul de Leeuw, te vrezen voor haar zomervakantie in Portugal door de huidige crisis.

Bekijk hier het hele interview

Paniek om niks
RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens zag op Instagram dat het vakantiehuis op dit moment gewoon gebruikt wordt. Presentator Luuk Ikink legt uit hoe Rob dit voor elkaar kreeg. Bekijk het hele item in de video van RTL Boulevard hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Linda de Mol</em> toch op vakantie naar Portugal Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Er was veel vakantiestress bij Linda de Mol. In april zei ze nog, in gesprek met Paul de Leeuw, te vrezen voor haar zomervakantie in Portugal door de huidige crisis. Bekijk hier het hele interview Linda de Mol maakt zich zorgen over de economie: ''Ik kan daar echt van wakker liggen'' Bekijk deze video » Paniek om niksRTL Boulevard-deskundige Rob Goossens zag op Instagram dat het vakantiehuis op dit moment gewoon gebruikt wordt. Presentator Luuk Ikink legt uit hoe Rob dit voor elkaar kreeg. Bekijk het hele item in de video van RTL Boulevard hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Linda de Mol begrijpt niet veel van vervangster Chantal Janzen: "Pijnlijk" (video) Bekijk deze video » Zien: Linda de Mol praat over nieuw 'coronaproof' seizoen van Ik Hou Van Holland Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Linda de Mol toch op vakantie naar Portugal

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Linda de Mol toch op vakantie naar Portugal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV