We Want More: SingerG zingen Crazy (Auditie)

We Want More: SingerG zingen Crazy (Auditie)

De auditie van SingerG
De vijfde aflevering van de gloednieuwe zangwedstrijd We Want More was vrijdagavond 10 juli op SBS6. SingerG, een a capella groep uit Amsterdam, zong het nummer 'Crazy' van Gnarls Barkley. Helaas waren de juryleden niet overtuigd en moesten ze de show verlaten. Bekijk hun auditie in de video hieronder.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More</em>: <em>SingerG</em> zingen <em>Crazy</em> (Auditie) De auditie van SingerGDe vijfde aflevering van de gloednieuwe zangwedstrijd We Want More was vrijdagavond 10 juli op SBS6. SingerG, een a capella groep uit Amsterdam, zong het nummer 'Crazy' van Gnarls Barkley. Helaas waren de juryleden niet overtuigd en moesten ze de show verlaten. Bekijk hun auditie in de video hieronder. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More: Thijs wil ouders die nooit hebben gevlogen vakantie aanbieden Bekijk deze video » We Want More: Kandidate met aangrijpend verhaal wil geld aan Het Vergeten Kind geven Bekijk deze video »
Muziek :
We Want More: SingerG zingen Crazy (Auditie)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: SingerG zingen Crazy (Auditie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen