We Want More: Funda zingt Lost (Auditie)

We Want More: Funda zingt Lost (Auditie)

De auditie van Funda
De vijfde aflevering van de gloednieuwe zangwedstrijd We Want More was vrijdagavond 10 juli op SBS6. Funda zong het nummer 'Lost' van de Nederlandse zangeres Anouk. Alle vijf de juryleden waren overtuigd en ze mocht door naar de volgende ronde! Bekijk de hele auditie van Funda in de video hieronder.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More</em>: <em>Funda</em> zingt <em>Lost</em> (Auditie) De auditie van FundaDe vijfde aflevering van de gloednieuwe zangwedstrijd We Want More was vrijdagavond 10 juli op SBS6. Funda zong het nummer 'Lost' van de Nederlandse zangeres Anouk. Alle vijf de juryleden waren overtuigd en ze mocht door naar de volgende ronde! Bekijk de hele auditie van Funda in de video hieronder. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More: Thijs wil ouders die nooit hebben gevlogen vakantie aanbieden Bekijk deze video » We Want More: Kandidate met aangrijpend verhaal wil geld aan Het Vergeten Kind geven Bekijk deze video »
Muziek :
We Want More: Funda zingt Lost (Auditie)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Funda zingt Lost (Auditie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen