Zien: Korte reportage van de NOS over overleden Lara van Ruijven

Zien: Korte reportage van de NOS over overleden Lara van Ruijven

NOS Sport maakte een kort overzicht van de carrière van de overleden shorttrackster Lara van Ruijven. De 27-jarige wereldkampioene is 10 juli 2020 overleden in het bijzijn van haar naasten.

''Slim, effectief, standvastig''
Eind juni een stoornis aan het immuunsysteem geconstateerd. Lara belandde op de intensive care van het ziekenhuis in Perpignan, nadat ze ernstig ziek werd tijdens een trainingskamp. Ondanks enkele operaties was geen verbetering merkbaar en uiteindelijk werd de mogelijkheid op genezing ook uitgesloten.

Bekijk de korte NOS-reportage en eerbetoon aan Lara van Ruijven in de video hieronder.

Zien: Korte reportage van de NOS over overleden <em>Lara van Ruijven</em> NOS Sport maakte een kort overzicht van de carrière van de overleden shorttrackster Lara van Ruijven. De 27-jarige wereldkampioene is 10 juli 2020 overleden in het bijzijn van haar naasten. ''Slim, effectief, standvastig''Eind juni een stoornis aan het immuunsysteem geconstateerd. Lara belandde op de intensive care van het ziekenhuis in Perpignan, nadat ze ernstig ziek werd tijdens een trainingskamp. Ondanks enkele operaties was geen verbetering merkbaar en uiteindelijk werd de mogelijkheid op genezing ook uitgesloten. Bekijk de korte NOS-reportage en eerbetoon aan Lara van Ruijven in de video hieronder. Video: toestand shorttrackster Lara van Ruijven zeer zorgelijk Bekijk deze video » Lara van Ruijven overleden: bekijk hier een interview met de shorttrackster Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Korte reportage van de NOS over overleden Lara van Ruijven
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV