Zien: Jesse Klaver reageert op doodskist met zijn naam: ''Het is onacceptabel'' (Op1)

Zien: Jesse Klaver reageert op doodskist met zijn naam: ''Het is onacceptabel'' (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

GroenLinks-leider Jesse Klaver is niet van plan zich te laten intimideren door protesterende boeren. Dat laat hij vrijdagavond weten bij Op1. Op Twitter was namelijk een video te zien van een doodskist met zijn naam erop.

Bekijk hier de video

Reactie van Klaver
Helaas is hij niet de enige politicus die doodsbedreigingen van boeren ontvangt. Volgens Jesse gaan de protesten van Farmers Defence Force veel te ver. ''Iedereen heeft het recht om te demonstreren, maar er zijn grenzen.'', aldus Klaver. Bekijk het hele item bij Op1 in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jesse Klaver</em> reageert op doodskist met zijn naam: ''Het is onacceptabel'' (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. GroenLinks-leider Jesse Klaver is niet van plan zich te laten intimideren door protesterende boeren. Dat laat hij vrijdagavond weten bij Op1. Op Twitter was namelijk een video te zien van een doodskist met zijn naam erop. Bekijk hier de video Boeren protesteren met doodskist Jesse Klaver Bekijk deze video » Reactie van KlaverHelaas is hij niet de enige politicus die doodsbedreigingen van boeren ontvangt. Volgens Jesse gaan de protesten van Farmers Defence Force veel te ver. ''Iedereen heeft het recht om te demonstreren, maar er zijn grenzen.'', aldus Klaver. Bekijk het hele item bij Op1 in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Pieter Omtzigt vertelt over doodsbedreigingen van boeren (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Carola Schouten reageert op dreigementen van boeren: ''Ik ben niet bang!'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Jesse Klaver reageert op doodskist met zijn naam: ''Het is onacceptabel'' (Op1)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jesse Klaver reageert op doodskist met zijn naam: ''Het is onacceptabel'' (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV