Op1 gemist? Oorzaak Stint-ongeluk in Oss niet te achterhalen: ''Een trieste conclusie''

Op1 gemist? Oorzaak Stint-ongeluk in Oss niet te achterhalen: ''Een trieste conclusie''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bij een botsing met een trein kwamen vier kinderen om het leven in Oss. De begeleider en een ander kind raakten zwaargewond. Uit het onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk is gebleken dat de bestuurder er alles aan heeft gedaan om de Stint tot stilstand te brengen.

Onderzoek
Helaas zal de oorzaak van het ongeluk met de Stint nooit worden achterhaald. Tot die conclusie kwam het team van Officier van Justitie Janine Kramer. Bij Op1 vertelt ze meer over deze uitkomst. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Oorzaak <em>Stint-ongeluk</em> in Oss niet te achterhalen: ''Een trieste conclusie'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bij een botsing met een trein kwamen vier kinderen om het leven in Oss. De begeleider en een ander kind raakten zwaargewond. Uit het onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk is gebleken dat de bestuurder er alles aan heeft gedaan om de Stint tot stilstand te brengen. OnderzoekHelaas zal de oorzaak van het ongeluk met de Stint nooit worden achterhaald. Tot die conclusie kwam het team van Officier van Justitie Janine Kramer. Bij Op1 vertelt ze meer over deze uitkomst. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Tom Egbers en Ronald Koeman vertellen over hun hartinfarct bij Op1 Bekijk deze video » Zien: Jesse Klaver reageert op doodskist met zijn naam: ''Het is onacceptabel'' (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Oorzaak Stint-ongeluk in Oss niet te achterhalen: ''Een trieste conclusie''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Oorzaak Stint-ongeluk in Oss niet te achterhalen: ''Een trieste conclusie'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV