Zien: 'Veronica Inside is tijdens de Champions League gewoon weer terug' (Beau)

Zien: 'Veronica Inside is tijdens de Champions League gewoon weer terug' (Beau)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

FOX Sports-verslaggever Hélène Hendriks was vrijdagavond te gast bij Beau om samen met Jack van Gelder de komende sportzomer door te nemen.

Veronica Inside nog lang niet van de buis
Volgens Hélène komen de mannen van Veronica Inside tijdens de Champions League gewoon weer terug op tv. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Beau gemist? Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Zien: '<em>Veronica Inside</em> is tijdens de Champions League gewoon weer terug' (<em>Beau</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. FOX Sports-verslaggever Hélène Hendriks was vrijdagavond te gast bij Beau om samen met Jack van Gelder de komende sportzomer door te nemen. Veronica Inside nog lang niet van de buisVolgens Hélène komen de mannen van Veronica Inside tijdens de Champions League gewoon weer terug op tv. Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau gemist? Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Angela de Jong ook bang dat heren Veronica Inside niet meer bij elkaar komen (video) Bekijk deze video » Zien: Talpa bood Veronica Inside een dagelijkse talkshow aan Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: 'Veronica Inside is tijdens de Champions League gewoon weer terug' (Beau)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: 'Veronica Inside is tijdens de Champions League gewoon weer terug' (Beau) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV