Video: STUKTV maakt nieuwe serie Opgesloten waarin BN'ers worden ontvoerd

Video: STUKTV maakt nieuwe serie Opgesloten waarin BN'ers worden ontvoerd

De mannen van STUKTV hebben weer een nieuwe serie bedacht om de kijkers te vermaken. Hierin worden bekende Nederlanders ontvoerd, zoals bijvoorbeeld Kalvijn en Boef. Aan de heren van STUKTV, en de kijker, de taak om de mysterieuze ontvoerder te ontmaskeren.

Giel de Winter van STUKTV vertelt in onderstaande video van Shownieuws meer over de nieuwe serie Opgesloten. De afleveringen van de webserie Opgesloten zijn vanaf zaterdag 11 juli wekelijks om 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.

Video: STUKTV maakt nieuwe serie <em>Opgesloten</em> waarin BN'ers worden ontvoerd De mannen van STUKTV hebben weer een nieuwe serie bedacht om de kijkers te vermaken. Hierin worden bekende Nederlanders ontvoerd, zoals bijvoorbeeld Kalvijn en Boef. Aan de heren van STUKTV, en de kijker, de taak om de mysterieuze ontvoerder te ontmaskeren. Giel de Winter van STUKTV vertelt in onderstaande video van Shownieuws meer over de nieuwe serie Opgesloten. De afleveringen van de webserie Opgesloten zijn vanaf zaterdag 11 juli wekelijks om 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV. StukTV-mannen los op personeelsfeest en Stefan Jurriens haalt pizza uit het plafond Bekijk deze video » Thomas van der Vlugt wordt afgevuurd op muur als menselijke kogel (StukTV) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: STUKTV maakt nieuwe serie Opgesloten waarin BN'ers worden ontvoerd

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: STUKTV maakt nieuwe serie Opgesloten waarin BN'ers worden ontvoerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV