Zien: dokters weten niet wat er aan de hand is met Marc van der Linden (Shownieuws)

Zien: dokters weten niet wat er aan de hand is met Marc van der Linden (Shownieuws)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Royaltydeskundige Marc van der Linden is opgenomen in het ziekenhuis. Hij liet voor het laatst van zich horen via een mysterieus bericht op Twitter.

Veel vragen
In de tweet deelde Marc alleen zijn locatie, het Amsterdam UMC. Waarom Marc van der Linden in het ziekenhuis zou liggen, is vooralsnog onduidelijk. Shownieuws laat weten dat het niet om een 'verkoudheid of gekneusde kleine teen' gaat.

Bekijk het hele item van Shownieuws over de gezondheid van Marc van der Linden in de video hieronder.

Zien: dokters weten niet wat er aan de hand is met <em>Marc van der Linden</em> (<em>Shownieuws</em>) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Royaltydeskundige Marc van der Linden is opgenomen in het ziekenhuis. Hij liet voor het laatst van zich horen via een mysterieus bericht op Twitter. Veel vragenIn de tweet deelde Marc alleen zijn locatie, het Amsterdam UMC. Waarom Marc van der Linden in het ziekenhuis zou liggen, is vooralsnog onduidelijk. Shownieuws laat weten dat het niet om een 'verkoudheid of gekneusde kleine teen' gaat. Bekijk het hele item van Shownieuws over de gezondheid van Marc van der Linden in de video hieronder. Marc van der Linden laat meest unieke beelden royals op Koningsdag zien Bekijk deze video » Zien: dit is hoe prinses Alexia haar 15e verjaardag vierde (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: dokters weten niet wat er aan de hand is met Marc van der Linden (Shownieuws) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV