Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van 'Het echte leven in de dierentuin' wordt het pandajong geboren, is een van de vrouwtjesolifanten plots weer in trek en moet een berberaap leren om te gaan met soortgenoten. GekrijsReuzenpandavrouwtje Wu Wen ligt in haar kraamhol. Op een ochtend klinkt eindelijk het geluid waar zolang op werd gewacht: het gekrijs van een pandajong. Cyclus terugNadat olifantenman Tusker vrouwtje Duna heeft gedekt, toont hij ook veel interesse in Tembo. Dat is verrassend want Tembo is te oud om jongen te krijgen, een zogenoemde flatliner. Soms krijgen olifanten op latere leeftijd hun cyclus terug. Al snel blijkt uit hormoonmetingen dat Tuskers interesse daarmee te maken heeft. HardhandigDe ijsbeerwelpjes gaan voor het eerst zwemmen. Voor verzorger Dorine een kans om eindelijk te zien welk geslacht de kleintjes hebben. Berberaap Viktor is gevonden in een stadsplantsoen, met een luier en een halsband om. Hij heeft nooit contact gehad met soortgenoten. Hij moet leren zich als berberaap te gedragen. Anders zal de groep hem hardhandig laten weten dat hij niet welkom is. Baby-olifantje Artis heerlijk aan het badderen: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Het Echte Leven In De Dierentuin: IJsbeertjes gaan voor het eerst naar buiten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van 'Het echte leven in de dierentuin' wordt het pandajong geboren, is een van de vrouwtjesolifanten plots weer in trek en moet een berberaap leren om te gaan met soortgenoten.

Gekrijs
Reuzenpandavrouwtje Wu Wen ligt in haar kraamhol. Op een ochtend klinkt eindelijk het geluid waar zolang op werd gewacht: het gekrijs van een pandajong.

Cyclus terug
Nadat olifantenman Tusker vrouwtje Duna heeft gedekt, toont hij ook veel interesse in Tembo. Dat is verrassend want Tembo is te oud om jongen te krijgen, een zogenoemde flatliner. Soms krijgen olifanten op latere leeftijd hun cyclus terug. Al snel blijkt uit hormoonmetingen dat Tuskers interesse daarmee te maken heeft.

Hardhandig
De ijsbeerwelpjes gaan voor het eerst zwemmen. Voor verzorger Dorine een kans om eindelijk te zien welk geslacht de kleintjes hebben. Berberaap Viktor is gevonden in een stadsplantsoen, met een luier en een halsband om. Hij heeft nooit contact gehad met soortgenoten. Hij moet leren zich als berberaap te gedragen. Anders zal de groep hem hardhandig laten weten dat hij niet welkom is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Echte Leven in de Dierentuin
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV