NOS Mijn Sportzomer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Mijn Sportzomer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Mijn Sportzomer gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe praatprogramma Mijn Sportzomer, een soort Zomergasten met sportfragmenten, stellen wekelijks twee bekende gasten hun favoriete sportavond samen met fragmenten uit het archief. Dione en TomOm en om ontvangen Dione de Graaff en Tom Egbers elke zaterdag rond 22:10 uur twee BN'ers die de avond samenstellen. LiefdeHet zijn combinaties van mensen die een gemeenschappelijke liefde voor sport delen of die we deze sportzomer in een andere hoedanigheid zouden hebben teruggezien. Gasten Mijn SportzomerDe eerste drie duo's zijn inmiddels bekend: 11 juli: Tom en Youp van 't Hek 18 juli: Jan en Youri Mulder 25 juli: Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo PersoonlijkAan de fragmenten zit vaak een persoonlijke verhaal vast. Met beelden die veel indruk op hen hebben gemaakt. Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het nieuwe praatprogramma Mijn Sportzomer, een soort Zomergasten met sportfragmenten, stellen wekelijks twee bekende gasten hun favoriete sportavond samen met fragmenten uit het archief.

Dione en Tom
Om en om ontvangen Dione de Graaff en Tom Egbers elke zaterdag rond 22:10 uur twee BN'ers die de avond samenstellen.

Liefde
Het zijn combinaties van mensen die een gemeenschappelijke liefde voor sport delen of die we deze sportzomer in een andere hoedanigheid zouden hebben teruggezien.

Gasten Mijn Sportzomer
De eerste drie duo's zijn inmiddels bekend:

  • 11 juli: Tom en Youp van 't Hek
  • 18 juli: Jan en Youri Mulder
  • 25 juli: Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo

Persoonlijk
Aan de fragmenten zit vaak een persoonlijke verhaal vast. Met beelden die veel indruk op hen hebben gemaakt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mijn Sportzomer
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Mijn Sportzomer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV