Belgrado weer geteisterd door geweld en rellen: bekijk de heftige beelden

Belgrado weer geteisterd door geweld en rellen: bekijk de heftige beelden

Al dagen is het onrustig in de Servische hoofdstad Belgrado. Ook vrijdagavond ontstonden er gewelddadige rellen, nadat er eerder wel vreedzaam werd gedemonstreerd. Een groep nationalistische demonstranten is met geweld het parlement binnengedrongen en viel de politie aan. De mensen zijn boos om het politieke beleid, onlangs werden coronamaatregelen aangescherpt na een recordaantal doden door het coronavirus.

Bekijk de video van het AD met de rellen in Belgrado van vrijdagavond hieronder.

<em>Belgrado</em> weer geteisterd door geweld en rellen: bekijk de heftige beelden Al dagen is het onrustig in de Servische hoofdstad Belgrado. Ook vrijdagavond ontstonden er gewelddadige rellen, nadat er eerder wel vreedzaam werd gedemonstreerd. Een groep nationalistische demonstranten is met geweld het parlement binnengedrongen en viel de politie aan. De mensen zijn boos om het politieke beleid, onlangs werden coronamaatregelen aangescherpt na een recordaantal doden door het coronavirus. Bekijk de video van het AD met de rellen in Belgrado van vrijdagavond hieronder. Rellen Belgrado, demonstranten dringen parlementsgebouw binnen: bekijk heftige beelden Bekijk deze video » Schokkende beelden uit Belgrado: demonstrant zwaar mishandeld door politie Bekijk deze video »
Nieuws :
Belgrado weer geteisterd door geweld en rellen: bekijk de heftige beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Belgrado weer geteisterd door geweld en rellen: bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV