Beau: Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken terug op Jurk!

Beau: Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken terug op Jurk!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven komen binnenkort weer terug als Jurk!. De twee cabaretiers besloten een aantal jaar geleden om te stoppen met de theatershows en liedjes, maar ze maken binnenkort een comeback. Jeroen en Dennis blikken bij Beau terug op hun rijke Jurk!-carrière.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken terug op <em>Jurk!</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven komen binnenkort weer terug als Jurk!. De twee cabaretiers besloten een aantal jaar geleden om te stoppen met de theatershows en liedjes, maar ze maken binnenkort een comeback. Jeroen en Dennis blikken bij Beau terug op hun rijke Jurk!-carrière. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Oh, Wat Een Jaar!: Enorme verwarring Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade Bekijk deze video » Kamp Van Koningsbrugge: Wie kan loodzware Special Forces-opleiding aan? (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken terug op Jurk!

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken terug op Jurk! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV