Beau gemist? Richard de Mos ontkent aantijgingen deelname criminele organisaties

Beau gemist? Richard de Mos ontkent aantijgingen deelname criminele organisaties

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Richard de Mos heeft heel wat verdenkingen aan zijn broek hangen. Zo wordt de oud-wethouder van Den Haag beschuldigd van corruptie, omkoping en deelname aan criminele organisaties. De Mos is bij Beau om te reageren op deze aantijgingen.

Richard de Mos denkt aan heksenjacht
De Mos was samen met zijn advocaat Peter Plasman te gast bij Beau om op de beschuldigingen te reageren. Hij ontkent alles en beweert dat er sprake is van een heksenjacht.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Richard de Mos ontkent aantijgingen deelname criminele organisaties Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Richard de Mos heeft heel wat verdenkingen aan zijn broek hangen. Zo wordt de oud-wethouder van Den Haag beschuldigd van corruptie, omkoping en deelname aan criminele organisaties. De Mos is bij Beau om te reageren op deze aantijgingen. Richard de Mos denkt aan heksenjachtDe Mos was samen met zijn advocaat Peter Plasman te gast bij Beau om op de beschuldigingen te reageren. Hij ontkent alles en beweert dat er sprake is van een heksenjacht. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui bij criminele organisatie? Bekijk deze video » Zien: Richard de Mos begint eigen partij en wil meedoen aan Tweede Kamerverkiezingen (Beau) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Richard de Mos ontkent aantijgingen deelname criminele organisaties

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Richard de Mos ontkent aantijgingen deelname criminele organisaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV