Nieuwsuur: Gebruikt premier Orbán (Hongarije) coronacrisis om macht uit te breiden?

Nieuwsuur: Gebruikt premier Orbán (Hongarije) coronacrisis om macht uit te breiden?

In Hongarije is door premier Viktor Orbán een omstreden coronabeleid ingevoerd, duizenden zieken moesten het ziekenhuis uit om plaats te maken voor coronapatiënten. Hongaren die hier iets van vinden worden op intimiderende wijze de mond gesnoerd. Inmiddels telt Hongarije nog geen 600 coronadoden, dit is veel minder dan in West-Europese landen. Velen denken dan ook dat de regering van premier Orbán de coronacrisis gebruikt om de eigen macht uit te breiden.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em>: Gebruikt premier Orbán (Hongarije) coronacrisis om macht uit te breiden? In Hongarije is door premier Viktor Orbán een omstreden coronabeleid ingevoerd, duizenden zieken moesten het ziekenhuis uit om plaats te maken voor coronapatiënten. Hongaren die hier iets van vinden worden op intimiderende wijze de mond gesnoerd. Inmiddels telt Hongarije nog geen 600 coronadoden, dit is veel minder dan in West-Europese landen. Velen denken dan ook dat de regering van premier Orbán de coronacrisis gebruikt om de eigen macht uit te breiden. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Nieuwsuur: Hoe moeten steden worden ingericht voor volgende pandemie? Bekijk deze video » Nieuwsuur: Woningmarkt op slot door vergrijzing, hoe komt doorstroom weer op gang? Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: Gebruikt premier Orbán (Hongarije) coronacrisis om macht uit te breiden?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Gebruikt premier Orbán (Hongarije) coronacrisis om macht uit te breiden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV