Op1: Twee grote families over nieuwe seizoen Een Huis Vol: "Wel jammer, toen corona voorbij was"

Op1: Twee grote families over nieuwe seizoen Een Huis Vol: "Wel jammer, toen corona voorbij was"

<em>Op1</em>: Twee grote families over nieuwe seizoen <em>Een Huis Vol</em>: &quot;Wel jammer, toen <em>corona</em> voorbij was&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vrijdagavond zaten de families Jelies en Quaedackers aan tafel bij Op1 om te vertellen over het tiende seizoen van Een Huis Vol: "In het begin was het in de coronatijd wel heel lastig, maar uiteindelijk vonden we het zelfs jammer." Ook werden de gezinnen vaak aangekeken tijdens het boodschappen doen: "Mensen dachten dat ik aan het hamsteren was, maar wij hebben gewoon al twee pakken nodig doordeweeks!" Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jesse Klaver reageert op doodskist met zijn naam: ''Het is onacceptabel'' (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Oorzaak Stint-ongeluk in Oss niet te achterhalen: ''Een trieste conclusie'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdagavond zaten de families Jelies en Quaedackers aan tafel bij Op1 om te vertellen over het tiende seizoen van Een Huis Vol: "In het begin was het in de coronatijd wel heel lastig, maar uiteindelijk vonden we het zelfs jammer."

Ook werden de gezinnen vaak aangekeken tijdens het boodschappen doen: "Mensen dachten dat ik aan het hamsteren was, maar wij hebben gewoon al twee pakken nodig doordeweeks!"

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Twee grote families over nieuwe seizoen Een Huis Vol: "Wel jammer, toen corona voorbij was" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV