Video: Hartverscheurende afscheidspost van overleden actrice Naya Rivera

Video: Hartverscheurende afscheidspost van overleden actrice Naya Rivera

Naya Rivera, bekend van de televisieserie Glee, is woensdagavond verdwenen tijdens een boottocht met haar zoontje. Ze was een stuk gaan zwemmen en keerde niet meer terug.

Een paar uur voor haar verdwijning postte ze onderstaande foto op Instagram: "Just the two of us".

Vrijdag liet de politie al weten niet meer te verwachten dat ze Rivera levend aantreffen: "Het gaat nu om een bergingsoperatie van een lichaam. Het doel is nog altijd om mevrouw Rivera thuis te brengen bij haar familie."

Bekijk de video over de mysterieuze verdwijning van Naya Rivera hieronder. Lees hier waar je Glee kunt streamen.

Video: Hartverscheurende <em>afscheidspost</em> van overleden actrice <em>Naya Rivera</em> Naya Rivera, bekend van de televisieserie Glee, is woensdagavond verdwenen tijdens een boottocht met haar zoontje. Ze was een stuk gaan zwemmen en keerde niet meer terug. Een paar uur voor haar verdwijning postte ze onderstaande foto op Instagram: "Just the two of us". Vrijdag liet de politie al weten niet meer te verwachten dat ze Rivera levend aantreffen: "Het gaat nu om een bergingsoperatie van een lichaam. Het doel is nog altijd om mevrouw Rivera thuis te brengen bij haar familie." RTL Boulevard: ''Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden'' Bekijk deze video » Bekijk laatste beelden vermiste actrice Naya Rivera Bekijk deze video » Bekijk de video over de mysterieuze verdwijning van Naya Rivera hieronder. Lees hier waar je Glee kunt streamen.
Entertainment :
Video: Hartverscheurende afscheidspost van overleden actrice Naya Rivera
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Hartverscheurende afscheidspost van overleden actrice Naya Rivera of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV