Kijktip: Spectaculaire Marvelfilm Blade zaterdagavond te zien op Veronica

Kijktip: Spectaculaire Marvelfilm Blade zaterdagavond te zien op Veronica

Net voordat Blade ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier. Ook door Blade's aderen stroomt vampierbloed. Blade is zaterdagavond om 20.00 uur te zien op Veronica.

<em>Kijktip</em>: Spectaculaire Marvelfilm <em>Blade</em> zaterdagavond te zien op Veronica Net voordat Blade ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier. Ook door Blade's aderen stroomt vampierbloed. Blade is zaterdagavond om 20.00 uur te zien op Veronica. De Britse regisseur Stephen Norrington koos met Blade voor een route die de latere Marvel-films vermeden: hij vermengde de spetterende actie en een moordend tempo met een flinke scheut horror. Blade (1998) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op zaterdag 11 juli om 20.00 uur te zien op Veronica. Filmproducent Kevin Feige over waarom Mahershala Ali de perfecte Blade is: 'Een van de best acteurs' Bekijk deze video » Bekendmaking Mahershala Ali als Blade in nieuwe Marvel-film Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Spectaculaire Marvelfilm Blade zaterdagavond te zien op Veronica

De Britse regisseur Stephen Norrington koos met Blade voor een route die de latere Marvel-films vermeden: hij vermengde de spetterende actie en een moordend tempo met een flinke scheut horror.

Blade (1998) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op zaterdag 11 juli om 20.00 uur te zien op Veronica.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Spectaculaire Marvelfilm Blade zaterdagavond te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV