Video: Victor Mids (MINDF*CK) tovert munt in flesje water tevoorschijn

Video: Victor Mids (MINDF*CK) tovert munt in flesje water tevoorschijn

Victor Mids, bekend van het programma MINDF*CK, weet met zijn illusies heel wat mensen te foppen. Nu heeft hij op Instagram een nieuwe video gedeeld met een truc, waarin hij ineens een muntstuk in een fles later laat verschijnen.

Bekijk de truc van Victor Mids in de video hieronder.

De herhalingen van MINDF*CK zijn sinds donderdag 9 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.

Video: Victor Mids (<em>MINDF*CK</em>) tovert munt in flesje water tevoorschijn Victor Mids, bekend van het programma MINDF*CK, weet met zijn illusies heel wat mensen te foppen. Nu heeft hij op Instagram een nieuwe video gedeeld met een truc, waarin hij ineens een muntstuk in een fles later laat verschijnen. Bekijk de truc van Victor Mids in de video hieronder. De herhalingen van MINDF*CK zijn sinds donderdag 9 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv. Zien: Victor Mids legt goocheltrucs uit in quarantaine Bekijk deze video » Illusionist Victor Mids legt spannende mindf*ck met lucifers uit (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Victor Mids (MINDF*CK) tovert munt in flesje water tevoorschijn

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Victor Mids (MINDF*CK) tovert munt in flesje water tevoorschijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV