VPRO Zomergasten: alle hoogtepunten van drie jaar Janine Abbring

VPRO Zomergasten: alle hoogtepunten van drie jaar Janine Abbring

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Janine Abbring mag komend seizoen opnieuw het prachtige VPRO-programma Zomergasten presenteren. Ook nu ontvangt de presentatrice weer zes bijzondere gasten aan haar tafel. Onder anderen Typhoon en minister Carola Schouten komen langs om uitgebreid te praten over hun favoriete fragmenten.

Klik hier voor alle gasten van 2020

Gedenkwaardige momenten
Vanaf 2017 is de presentatie in handen van de 44-jarige Abbring. De redactie van Zomergasten maakte een mooie compilatie met de meest memorabele fragmenten van drie jaar Janine. Zo zien we onder andere het ontroerende moment met Eberhard van der Laan.

Bekijk de compilatie van Zomergasten met Janine Abbring in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 19 juli om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

<em>VPRO Zomergasten</em>: alle hoogtepunten van drie jaar <em>Janine Abbring</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Janine Abbring mag komend seizoen opnieuw het prachtige VPRO-programma Zomergasten presenteren. Ook nu ontvangt de presentatrice weer zes bijzondere gasten aan haar tafel. Onder anderen Typhoon en minister Carola Schouten komen langs om uitgebreid te praten over hun favoriete fragmenten. Klik hier voor alle gasten van 2020 Gedenkwaardige momentenVanaf 2017 is de presentatie in handen van de 44-jarige Abbring. De redactie van Zomergasten maakte een mooie compilatie met de meest memorabele fragmenten van drie jaar Janine. Zo zien we onder andere het ontroerende moment met Eberhard van der Laan. Bekijk de compilatie van Zomergasten met Janine Abbring in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 19 juli om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
Drie jaar met Janine Abbring

Dit zijn de hoogtepunten van de afgelopen drie jaar met Janine Abbring. Op zondag 19 juli start het nieuwe seizoen. Zij heeft er weer zin in, jullie ook?

Posted by VPRO Zomergasten on Thursday, July 9, 2020
TV :
VPRO Zomergasten: alle hoogtepunten van drie jaar Janine AbbringActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV