Op Vrijdag gemist? Renze Klamer, Bizzey en Evi Hanssen zingen 'Daar gaat ze'

Op Vrijdag gemist? Renze Klamer, Bizzey en Evi Hanssen zingen 'Daar gaat ze'

Goed nieuws: de talkshow Op vrijdag van Renze Klamer is sinds vrijdagavond 3 juli weer terug op de buis. Waar Renze in zijn eerste reeks het moest doen met een plek na middernacht, mag hij van NPO1 voortaan om 21.25 uur op zender.

Verborgen talenten
In de tweede aflevering van de talkshow waren Evi Hanssen en Bizzey te gast. Bizzey is groot fan van de Belgische popgroep Clouseau en zong daarom samen met Renze en de Vlaamse Evi hun grote hit 'Daar gaat ze'. Bekijk de fantastische uitvoering in de video hieronder.

De nieuwe talkshow Op vrijdag is vanaf om 21:25 te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Laat op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op Vrijdag</em> gemist? Renze Klamer, Bizzey en Evi Hanssen zingen 'Daar gaat ze' Goed nieuws: de talkshow Op vrijdag van Renze Klamer is sinds vrijdagavond 3 juli weer terug op de buis. Waar Renze in zijn eerste reeks het moest doen met een plek na middernacht, mag hij van NPO1 voortaan om 21.25 uur op zender. Verborgen talentenIn de tweede aflevering van de talkshow waren Evi Hanssen en Bizzey te gast. Bizzey is groot fan van de Belgische popgroep Clouseau en zong daarom samen met Renze en de Vlaamse Evi hun grote hit 'Daar gaat ze'. Bekijk de fantastische uitvoering in de video hieronder. De nieuwe talkshow Op vrijdag is vanaf om 21:25 te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Laat op vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Op Vrijdag: Jan Jaap van der Wal deed Beyoncé-dansles: ‘Ze lachten me uit’ Bekijk deze video » Zien: gênant moment met Roos Moggré in de talkshow van Renze Klamer Bekijk deze video »
Entertainment :
Op Vrijdag gemist? Renze Klamer, Bizzey en Evi Hanssen zingen 'Daar gaat ze'

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op vrijdag
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op Vrijdag gemist? Renze Klamer, Bizzey en Evi Hanssen zingen 'Daar gaat ze' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV