Mattie & Marieke: de leukste momenten van deze week bij Qmusic

Mattie & Marieke: de leukste momenten van deze week bij Qmusic

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Bij Qmusic wordt er wat afgelachen. Ook deze week eindigt de radiozender met een compilatie met de leukste momenten van afgelopen week: het ging over bijzondere fietsen, vrijgezellenfeesten, plastische chirurgie en de verjaardag van Marieke.

Bekijk hieronder de video met de leukste momenten van deze week bij Qmusic.

<em>Mattie &amp; Marieke</em>: de leukste momenten van deze week bij <em>Qmusic</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Bij Qmusic wordt er wat afgelachen. Ook deze week eindigt de radiozender met een compilatie met de leukste momenten van afgelopen week: het ging over bijzondere fietsen, vrijgezellenfeesten, plastische chirurgie en de verjaardag van Marieke. Bekijk hieronder de video met de leukste momenten van deze week bij Qmusic. Mattie Valk uitgelachen door Marieke Elsinga om 'Frank & Rogier-haar' (video) Bekijk deze video » Marieke Elsinga ontvangt vervroegd verjaardagscadeau van Mattie Valk: "Blader naar pagina 28" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mattie & Marieke: de leukste momenten van deze week bij Qmusic of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier