Heftig: 25 jaar na Srebrenica 'Mijn vader is gevonden in een massagraf' (video)

Heftig: 25 jaar na Srebrenica 'Mijn vader is gevonden in een massagraf' (video)

Als negen maanden oude baby vluchtte de Bosnische Nederlander Elvir Jasarevic met zijn moeder naar Nederland. Elf jaar later wordt duidelijk wat er met zijn vader is gebeurd.

Massagraf
Zaterdag 11 juli is het precies 25 jaar geleden dat Srebrenica viel. De vader van Elvir werd vermoord tijdens de genocide. In 2006 is zijn lichaam teruggevonden in een massagraf.

Bekijk hieronder de video van NU.nl waarin Elvir zijn verhaal vertelt.

Heftig: 25 jaar na <em>Srebrenica</em> 'Mijn vader is gevonden in een massagraf' (video) Als negen maanden oude baby vluchtte de Bosnische Nederlander Elvir Jasarevic met zijn moeder naar Nederland. Elf jaar later wordt duidelijk wat er met zijn vader is gebeurd. MassagrafZaterdag 11 juli is het precies 25 jaar geleden dat Srebrenica viel. De vader van Elvir werd vermoord tijdens de genocide. In 2006 is zijn lichaam teruggevonden in een massagraf. Bekijk hieronder de video van NU.nl waarin Elvir zijn verhaal vertelt. Bekijk ook Srebrenica 25 jaar geleden: dit was de rol van Nederland (video) Bekijk deze video » Kijktip: Speciale uitzending 25 jaar na Srebrenica bij NOS op NPO 2 Bekijk deze video » Rutte over de Bosnische genocide : 'Srebrenica zal nooit een gesloten boek zijn' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: 25 jaar na Srebrenica 'Mijn vader is gevonden in een massagraf' (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: 25 jaar na Srebrenica 'Mijn vader is gevonden in een massagraf' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV