Zien: Den Haag krijgt landelijk herdenkingsmonument Srebrenica

Zien: Den Haag krijgt landelijk herdenkingsmonument Srebrenica

Vandaag is de genocide in Srebrenica precies 25 jaar geleden. In Den Haag zal er een nationaal herdenkingsmonument komen voor de slachtoffers. Samir Hajdarevic van het comité Nationale Herdenking Srebrenica gaf een toespraak over de internationale ontwerpwedstrijd voor het monument.

Bekijk hieronder de AD-video.

Zien: Den Haag krijgt landelijk herdenkingsmonument <em>Srebrenica</em> Vandaag is de genocide in Srebrenica precies 25 jaar geleden. In Den Haag zal er een nationaal herdenkingsmonument komen voor de slachtoffers. Samir Hajdarevic van het comité Nationale Herdenking Srebrenica gaf een toespraak over de internationale ontwerpwedstrijd voor het monument. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Srebrenica 25 jaar geleden: dit was de rol van Nederland (video) Bekijk deze video » Rutte over de Bosnische genocide : 'Srebrenica zal nooit een gesloten boek zijn' (video) Bekijk deze video » Heftig: 25 jaar na Srebrenica 'Mijn vader is gevonden in een massagraf' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Den Haag krijgt landelijk herdenkingsmonument Srebrenica

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Den Haag krijgt landelijk herdenkingsmonument Srebrenica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV