Papadag gemist? Bouz ontmoet voor het eerst zijn vader

Papadag gemist? Bouz ontmoet voor het eerst zijn vader

Hieronder zie je een fragment uit de nieuwste aflevering van Papadag. Je kunt vanaf zondag 12 juli om 20.25 de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Het tweede seizoen van de serie Papadag is alweer een tijdje bezig. Deze serie volgt zes vaders die allemaal op hun totaal eigen manier met kinderen en opvoeding omgaan. Bouz ontmoet in de derde aflevering voor het eerst zijn mogelijke vader.

Bekijk het fragment van Papadag in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Papadag is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Papadag</em> gemist? Bouz ontmoet voor het eerst zijn vader Hieronder zie je een fragment uit de nieuwste aflevering van Papadag. Je kunt vanaf zondag 12 juli om 20.25 de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv. Het tweede seizoen van de serie Papadag is alweer een tijdje bezig. Deze serie volgt zes vaders die allemaal op hun totaal eigen manier met kinderen en opvoeding omgaan. Bouz ontmoet in de derde aflevering voor het eerst zijn mogelijke vader. Bekijk het fragment van Papadag in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Papadag is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv. Ronnie leert dochter boksen in serie Papadag: ‘Je bent toch geen watje?’ Bekijk deze video » Nieuwe aflevering Papadag: Vergeeft Martijn Merle na vreemdgaan? Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Papadag gemist? Bouz ontmoet voor het eerst zijn vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier