Lang leve de liefde gemist? Linda en Remon zijn officieel verliefd

Lang leve de liefde gemist? Linda en Remon zijn officieel verliefd

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Linda en Remon verlieten verliefd het appartement en filmden speciaal voor de fans van Lang leve de liefde hun eerste weekendje weg. Ook daar hing de liefde duidelijk in de lucht. ''Dat is mijn grapje, lul!'' Bekijk de aandoenlijke beelden van het gelukkige koppel in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em> gemist? Linda en Remon zijn officieel verliefd Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Linda en Remon verlieten verliefd het appartement en filmden speciaal voor de fans van Lang leve de liefde hun eerste weekendje weg. Ook daar hing de liefde duidelijk in de lucht. ''Dat is mijn grapje, lul!'' Bekijk de aandoenlijke beelden van het gelukkige koppel in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Alwin baalt van het meidenfeestje van zijn date Yvette Bekijk deze video » Pijnlijk moment Lang Leve De Liefde: ‘Ik zie jouw simpelheid als domheid’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Lang leve de liefde gemist? Linda en Remon zijn officieel verliefd

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde gemist? Linda en Remon zijn officieel verliefd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV