De beste liedjes van...: Anita Meyer deelt haar liefde voor Adele en zingt 'Someone like you'

De beste liedjes van...: Anita Meyer deelt haar liefde voor Adele en zingt 'Someone like you'

Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Anita Meyer. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 11 juli 21.30 hier terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 11 juli was Anita Meyer te gast. Daar zong ze een nummer van een van haar favoriete artiesten Adele.

Bekijk het hele optreden in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv.

<em>De beste liedjes van...</em>: Anita Meyer deelt haar liefde voor <em>Adele</em> en zingt 'Someone like you' Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Anita Meyer. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 11 juli 21.30 hier terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 11 juli was Anita Meyer te gast. Daar zong ze een nummer van een van haar favoriete artiesten Adele. Bekijk het hele optreden in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv. Zien: Anita Meyer in duet met Lange Frans in De beste liedjes van... Bekijk deze video »
Entertainment :
De beste liedjes van...: Anita Meyer deelt haar liefde voor Adele en zingt 'Someone like you'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De beste liedjes van...: Anita Meyer deelt haar liefde voor Adele en zingt 'Someone like you' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV