Zien: Typhoon komt met Belgische versie van zijn grote hit Alles is Gezegend

Zien: Typhoon komt met Belgische versie van zijn grote hit Alles is Gezegend

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In april lanceerde Typhoon zijn nieuwe single ‘Alles is Gezegend’. Met dit prachtige nummer wilde Glenn mensen inspireren om vooruit te blijven kijken en je zegeningen te tellen. Nu komt de artiest met een speciale Belgische edit ft. Tourist LeMC, Brihang & Freez.

Bekijk de videoclip van Alles is Gezegend in de video van Top Notch BE hieronder.

Zien: <em>Typhoon</em> komt met Belgische versie van zijn grote hit <em>Alles is Gezegend</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In april lanceerde Typhoon zijn nieuwe single ‘Alles is Gezegend’. Met dit prachtige nummer wilde Glenn mensen inspireren om vooruit te blijven kijken en je zegeningen te tellen. Nu komt de artiest met een speciale Belgische edit ft. Tourist LeMC, Brihang & Freez. Bekijk de videoclip van Alles is Gezegend in de video van Top Notch BE hieronder. Bekijk hier de 'spoken word'-versie van Alles is Gezegend van Typhoon Bekijk deze video » Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020 Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Typhoon komt met Belgische versie van zijn grote hit Alles is Gezegend

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Typhoon komt met Belgische versie van zijn grote hit Alles is Gezegend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV