Zien: Jon van Eerd krijgt bijna een bloedneus in Oh, Wat Een Jaar!

Zien: Jon van Eerd krijgt bijna een bloedneus in Oh, Wat Een Jaar!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Oh, Wat Een Jaar! van zaterdag 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken.

Vanavond wordt opnieuw een aflevering van Oh, Wat Een Jaar! herhaald. Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai hebben weer hun meest bijzondere outfits uit de kast getrokken.

''Pas op!''
Dit keer bevinden ze zich in het jaar 1975 samen met Myrna Goossen en Jon van Eerd. De deelnemers zijn helaas nog niet allemaal gewend aan de apparatuur en Jon zorgt bijna voor een bloedneus bij zichzelf.

Bekijk het hele item in de video van RTL hieronder.

Een herhaling van Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Oh, Wat Een Jaar! gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jon van Eerd</em> krijgt bijna een bloedneus in <em>Oh, Wat Een Jaar!</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Oh, Wat Een Jaar! van zaterdag 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken. Vanavond wordt opnieuw een aflevering van Oh, Wat Een Jaar! herhaald. Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai hebben weer hun meest bijzondere outfits uit de kast getrokken. ''Pas op!''Dit keer bevinden ze zich in het jaar 1975 samen met Myrna Goossen en Jon van Eerd. De deelnemers zijn helaas nog niet allemaal gewend aan de apparatuur en Jon zorgt bijna voor een bloedneus bij zichzelf. Bekijk het hele item in de video van RTL hieronder. Een herhaling van Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Oh, Wat Een Jaar! gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Oh, Wat Een Jaar!: Linda de Mol lijkt stewardess van ‘hele gekke luchtvaartmaatschappij’ Bekijk deze video » Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de medley van 1996 Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Jon van Eerd krijgt bijna een bloedneus in Oh, Wat Een Jaar!

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jon van Eerd krijgt bijna een bloedneus in Oh, Wat Een Jaar! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV