Zien: Rob Goossens: ''Beau's discussie met Akwasi was fantastisch!''

Zien: Rob Goossens: ''Beau's discussie met Akwasi was fantastisch!''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Mediadeskundige Rob Goossens is erg te spreken over het tweede seizoen van de talkshow Beau. Vooral zijn uitzending met Akwasi vond hij spraakmakend. Bekijk het hele item van RTL Boulevad in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rob Goossens</em>: ''Beau's discussie met <em>Akwasi</em> was fantastisch!'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Mediadeskundige Rob Goossens is erg te spreken over het tweede seizoen van de talkshow Beau. Vooral zijn uitzending met Akwasi vond hij spraakmakend. Bekijk het hele item van RTL Boulevad in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Heftige discussie Beau en Akwasi: ‘Waarom ben je zo aan het schreeuwen?’ Bekijk deze video » Zien: Talpa bood Veronica Inside een dagelijkse talkshow aan Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Rob Goossens: ''Beau's discussie met Akwasi was fantastisch!''Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rob Goossens: ''Beau's discussie met Akwasi was fantastisch!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen