Zien: Dit is Epsteins handlanger Ghislaine Maxwell 'Ze lijkt doodnormaal'(video)

Zien: Dit is Epsteins handlanger Ghislaine Maxwell 'Ze lijkt doodnormaal'(video)

Na de dood van de zakenman en vermeende kindermisbruiker Jeffrey Epstein bleef een belangrijke vraag onbeantwoord: waar is zijn vriendin en rechterhand Ghislaine Maxwell? De Britse werd begin juli gevonden en opgepakt in een villa in het Amerikaanse New Hampshire.

Rekrutering
Ze zou de spil zijn geweest van Epsteins seksnetwerk. De Amerikaanse justitie verdenkt haar van de rekrutering van vele minderjarige meisjes.

Normaal
''Ze is intelligent, levenslustig, charmant. Als je niet zou weten van haar seksuele afwijkingen en criminele activiteiten dan zou je denken dat ze een volstrekt normale vrouw is,'' vertelt auteur Conchita Sarnoff.

Bekijk hieronder de video van NU.nl om te zien wie Ghislaine Maxwell is.

Zien: Dit is <em>Epsteins</em> handlanger <em>Ghislaine Maxwell</em> 'Ze lijkt doodnormaal'(video) Na de dood van de zakenman en vermeende kindermisbruiker Jeffrey Epstein bleef een belangrijke vraag onbeantwoord: waar is zijn vriendin en rechterhand Ghislaine Maxwell? De Britse werd begin juli gevonden en opgepakt in een villa in het Amerikaanse New Hampshire. RekruteringZe zou de spil zijn geweest van Epsteins seksnetwerk. De Amerikaanse justitie verdenkt haar van de rekrutering van vele minderjarige meisjes. Normaal''Ze is intelligent, levenslustig, charmant. Als je niet zou weten van haar seksuele afwijkingen en criminele activiteiten dan zou je denken dat ze een volstrekt normale vrouw is,'' vertelt auteur Conchita Sarnoff. Bekijk hieronder de video van NU.nl om te zien wie Ghislaine Maxwell is. Bekijk ook RTL Boulevard: Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell Bekijk deze video » RTL Boulevard: Peter R. de Vries over statement slachtoffer Jeffrey Epstein Bekijk deze video » Ophef over uitspraken Peter R. de Vries: "Slachtoffers Jeffrey Epstein kwamen vrijwillig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Dit is Epsteins handlanger Ghislaine Maxwell 'Ze lijkt doodnormaal'(video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is Epsteins handlanger Ghislaine Maxwell 'Ze lijkt doodnormaal'(video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV