John Williams zet zich in voor coronaproof concert: 'Ik ben zo trots' (video)

John Williams zet zich in voor coronaproof concert: 'Ik ben zo trots' (video)

Door de coronacrisis viel er een flink gat in de agenda van John Williams: zijn theaterttour werd gecanceld. John kwam echter met een alternatief en samen met zijn team organiseerde hij een coronaproof muzikale avond.

Trots
''Ik ben zo trots dat we dit doen. Iedereen is hier vanavond VIP. Iedereen heeft zijn eigen gebied, zijn eigen huishouden.'' Johnny's Club LIVE zal te zien zijn in Ahoy.

Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws waarin John Williams zijn ideeën uitlegt.

<em>John Williams</em> zet zich in voor coronaproof concert: 'Ik ben zo trots' (video) Door de coronacrisis viel er een flink gat in de agenda van John Williams: zijn theaterttour werd gecanceld. John kwam echter met een alternatief en samen met zijn team organiseerde hij een coronaproof muzikale avond. Trots''Ik ben zo trots dat we dit doen. Iedereen is hier vanavond VIP. Iedereen heeft zijn eigen gebied, zijn eigen huishouden.'' Johnny's Club LIVE zal te zien zijn in Ahoy. Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws waarin John Williams zijn ideeën uitlegt. Bekijk ook Bizar: Daphne Deckers deelt video van sneeuw in Amsterdam, bekijk de beelden Bekijk deze video » Vrijgezellenfeest Sylvie Meis... in bikini! Bekijk de beelden Bekijk deze video » Shownieuws: Tijgerprint-scooter Tony Junior terecht na tip volger (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
John Williams zet zich in voor coronaproof concert: 'Ik ben zo trots' (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John Williams zet zich in voor coronaproof concert: 'Ik ben zo trots' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV