Hart van Nederland: Vlogger Boaz geeft superfan Lukas zwembadauto (video)

Hart van Nederland: Vlogger Boaz geeft superfan Lukas zwembadauto (video)

Afgelopen week ging YouTuber Boaz van Boggelen viral met een filmpje waarin hij in een auto reed met daarin een zwembad gebouwd. De pret was echter van korte duur, want de politie plukte Boaz en zijn vrienden van de weg. Boaz schenkt het rijdende zwembad nu aan superfan Lukas, die zaterdag zijn 15e verjaardag viert.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland waarin Boaz in de zwembadauto zit.

<em>Hart van Nederland:</em> Vlogger <em>Boaz</em> geeft superfan Lukas zwembadauto (video) Afgelopen week ging YouTuber Boaz van Boggelen viral met een filmpje waarin hij in een auto reed met daarin een zwembad gebouwd. De pret was echter van korte duur, want de politie plukte Boaz en zijn vrienden van de weg. Boaz schenkt het rijdende zwembad nu aan superfan Lukas, die zaterdag zijn 15e verjaardag viert. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland waarin Boaz in de zwembadauto zit. Bekijk ook Zien: Brabantse ondernemer Francois verkocht wereldwijd 8 miljoen vuvuzela’s Bekijk deze video » Vliegende komeet Neowise met het blote oog te zien in Nederland, bekijk de timelapse Bekijk deze video » Heftig: Politie verspreidt deze beelden van kettingrukker in Utrecht (video) Bekijk deze video »
Viral :
Hart van Nederland: Vlogger Boaz geeft superfan Lukas zwembadauto (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Vlogger Boaz geeft superfan Lukas zwembadauto (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV