De stelling van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De stelling van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De stelling van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het live discussieprogramma De Stelling van Nederland wordt vanavond gediscussieerd over racisme. Het is vandaag een NPO-themadag over Nederland tegen racisme. StellingIn Rotterdam laat presentator Jort Kelder Nederlanders met elkaar in discussie gaan over de stelling 'Het huidige racismedebat drijft Nederland uit elkaar'. SamenlevingDe Stelling van Nederland is niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving. Ongefilterd, want het programma is live. Beau gemist? Mischa Blok uitgescholden en bespuugd, start actie #ikbengeenkutchinees Bekijk deze video » Robert Jensen trots op niet knielen van Max Verstappen bij Formule 1 Bekijk deze video » Op1: Humberto Tan adviseert de KNVB over racisme in voetbalwereld Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het live discussieprogramma De Stelling van Nederland wordt vanavond gediscussieerd over racisme. Het is vandaag een NPO-themadag over Nederland tegen racisme.

Stelling
In Rotterdam laat presentator Jort Kelder Nederlanders met elkaar in discussie gaan over de stelling 'Het huidige racismedebat drijft Nederland uit elkaar'.

Samenleving
De Stelling van Nederland is niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving. Ongefilterd, want het programma is live.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Stelling van Nederland
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De stelling van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV