North Sea Jazz 2020 in Concert: Metropole Orkest & Friends gemist? Bekijk hier de hele uitzending

North Sea Jazz 2020 in Concert: Metropole Orkest & Friends gemist? Bekijk hier de hele uitzending

North Sea Jazz 2020 in Concert: Metropole Orkest & Friends gemist? Bekijk hier de hele uitzending NTR De NTR, North Sea Jazz Festival en het Metropole Orkest slaan de handen ineen in een speciaal concert waarin de rijkdom en diversiteit van North Sea Jazz worden gevierd. Speciaal voor dit concert komt het orkest voor het eerst na de corona-lockdown weer in volledige bezetting bij elkaar op het podium. Ze spelen samen met een aantal nationale en internationale gastartiesten die dit jaar zouden optreden op North Sea Jazz, onder wie Gregory Porter, Ibrahim Maalouf, Benjamin Herman, Michelle David en Akwasi.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

NTR

De NTR, North Sea Jazz Festival en het Metropole Orkest slaan de handen ineen in een speciaal concert waarin de rijkdom en diversiteit van North Sea Jazz worden gevierd. Speciaal voor dit concert komt het orkest voor het eerst na de corona-lockdown weer in volledige bezetting bij elkaar op het podium. Ze spelen samen met een aantal nationale en internationale gastartiesten die dit jaar zouden optreden op North Sea Jazz, onder wie Gregory Porter, Ibrahim Maalouf, Benjamin Herman, Michelle David en Akwasi.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op North Sea Jazz 2020 in Concert: Metropole Orkest & Friends gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV