Ook Hier. Ervaringen van Racisme gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ook Hier. Ervaringen van Racisme gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ook Hier. Ervaringen van Racisme gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een speciale, extra lange uitzending van 'Ook Hier. Ervaringen van Racisme' zijn op deze NPO-themadag Nederland tegen racisme de indringende verhalen van gewone Nederlanders over het racisme dat ze meemaken te zien. ThemadagEerder was het programma dagelijks op NPO 2 te zien, maar op deze themadag over racisme in Nederland wordt een langere uitzending op NPO 1 uitgezonden. Ontmoeting met kijkerIn deze special ontmoeten vier gasten uit de oorspronkelijke reeks een kijker die reageerde op hun optreden in het programma over racisme. Beau gemist? Mischa Blok uitgescholden en bespuugd, start actie #ikbengeenkutchinees Bekijk deze video » Zien: politiechef reageert op arrestatie in Roel Langerakpark Rotterdam (Op1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In een speciale, extra lange uitzending van 'Ook Hier. Ervaringen van Racisme' zijn op deze NPO-themadag Nederland tegen racisme de indringende verhalen van gewone Nederlanders over het racisme dat ze meemaken te zien.

Themadag
Eerder was het programma dagelijks op NPO 2 te zien, maar op deze themadag over racisme in Nederland wordt een langere uitzending op NPO 1 uitgezonden.

Ontmoeting met kijker
In deze special ontmoeten vier gasten uit de oorspronkelijke reeks een kijker die reageerde op hun optreden in het programma over racisme.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vacant
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ook Hier. Ervaringen van Racisme gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV