Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Andere Tijden Sport: Van Mijnals tot Memphis en hoe Oranje kleur kreeg

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vandaag in Andere Tijden Sport: Van Mijnals tot Memphis en hoe Oranje kleur kreegWat voor een kleur je ook hebt, in de kleedkamer en op het veld doet het er niet toe. Als je maar kan voetballen. Je hebt elkaar nodig. Je moet samenwerken. Maar op de tribunes en buiten het stadion valt er nog een wereld te winnen. In Andere Tijden Sport vertellen Humberto Tan, Rocky Tuhuteru en Nadia Bouras over hun Surinaamse, Molukse en Marokkaanse Oranjehelden, en wat zij in hun leven hebben betekend. Van Mijnals tot Memphis.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vandaag in Andere Tijden Sport: Van Mijnals tot Memphis en hoe Oranje kleur kreeg
Wat voor een kleur je ook hebt, in de kleedkamer en op het veld doet het er niet toe. Als je maar kan voetballen. Je hebt elkaar nodig. Je moet samenwerken. Maar op de tribunes en buiten het stadion valt er nog een wereld te winnen. In Andere Tijden Sport vertellen Humberto Tan, Rocky Tuhuteru en Nadia Bouras over hun Surinaamse, Molukse en Marokkaanse Oranjehelden, en wat zij in hun leven hebben betekend. Van Mijnals tot Memphis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport: Van Mijnals tot Memphis en hoe Oranje kleur kreeg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV