Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op deze NPO-themadag 'Nederland tegen racisme' zendt NPO 3 een nieuwe aflevering van het programma 'Ik durf het bijna niet te vragen' uit, die in het teken van racisme staat. LuiZou je liever wit willen zijn? Hoe vaak ben je staande gehouden door de politie? Denken mensen dat je lui bent? VooroordelenIn deze speciale aflevering over racisme beantwoorden zwarte mensen vragen over de vooroordelen waar zij dagelijks, op basis van hun huidskleur, mee te maken krijgen. Wim Kieft in Veronica Inside: "Ook mijn ex-vrouw had te maken met racisme" Bekijk deze video » Beau gemist? Mischa Blok uitgescholden en bespuugd, start actie #ikbengeenkutchinees Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Op deze NPO-themadag 'Nederland tegen racisme' zendt NPO 3 een nieuwe aflevering van het programma 'Ik durf het bijna niet te vragen' uit, die in het teken van racisme staat.

Lui
Zou je liever wit willen zijn? Hoe vaak ben je staande gehouden door de politie? Denken mensen dat je lui bent?

Vooroordelen
In deze speciale aflevering over racisme beantwoorden zwarte mensen vragen over de vooroordelen waar zij dagelijks, op basis van hun huidskleur, mee te maken krijgen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik durf het bijna niet te vragen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV