Erik ten Hag hoopt dat Braziliaanse aankoop Anthony een attractie wordt (video)

Erik ten Hag hoopt dat Braziliaanse aankoop Anthony een attractie wordt (video)

De spelers en trainers van Ajax kunnen op vakantie. Begin augustus melden de spelers zich weer in Amsterdam om de voorbereiding op het nieuwe seizoen voort te zetten. Trainer Erik ten Hag bespreekt in een interview met zijn club deze bijzondere voorbereiding in coronatijd en blikt vooruit op het nieuwe seizoen. De verwachtingen rondom de Braziliaanse aankoop Anthony zijn hooggespannen en Ten Hag hoopt dan ook dat de aanvaller een attractie wordt.

Bekijk het volledige interview met Erik ten Hag hieronder.

<em>Erik ten Hag</em> hoopt dat Braziliaanse aankoop <em>Anthony</em> een attractie wordt (video) De spelers en trainers van Ajax kunnen op vakantie. Begin augustus melden de spelers zich weer in Amsterdam om de voorbereiding op het nieuwe seizoen voort te zetten. Trainer Erik ten Hag bespreekt in een interview met zijn club deze bijzondere voorbereiding in coronatijd en blikt vooruit op het nieuwe seizoen. De verwachtingen rondom de Braziliaanse aankoop Anthony zijn hooggespannen en Ten Hag hoopt dan ook dat de aanvaller een attractie wordt. Bekijk het volledige interview met Erik ten Hag hieronder. Bekijk ook Maarten Stekelenburg keert terug bij Ajax, bekijk prachtige welkomstvideo Bekijk deze video » Zien: Hakim Ziyech loopt laatste rondjes over trainingsveld Ajax (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Erik ten Hag hoopt dat Braziliaanse aankoop Anthony een attractie wordt (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erik ten Hag hoopt dat Braziliaanse aankoop Anthony een attractie wordt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV