Bekijk het Grote Rotonde Spel van StukTV: "Ik denk dat ik naakt moet"

Bekijk het Grote Rotonde Spel van StukTV: "Ik denk dat ik naakt moet"

De mannen van StukTV moesten van de YouTube-kijkers op een rotonde gaan staan en opdrachten uitvoeren als mensen naar ons toeteren: "Namens Jochem, heel erg bedankt voor deze opdracht!", is bij de video geschreven. Op de rotonde zien we een draairad met gekke opdrachten. Giel is bang dat hij zijn kleren niet aan mag houden.

Bekijk hieronder de StukTV aflevering met het grote rotonde spel.

Bekijk het <em>Grote Rotonde Spel</em> van <em>StukTV</em>: &quot;Ik denk dat ik naakt moet&quot; De mannen van StukTV moesten van de YouTube-kijkers op een rotonde gaan staan en opdrachten uitvoeren als mensen naar ons toeteren: "Namens Jochem, heel erg bedankt voor deze opdracht!", is bij de video geschreven. Op de rotonde zien we een draairad met gekke opdrachten. Giel is bang dat hij zijn kleren niet aan mag houden. Bekijk hieronder de StukTV aflevering met het grote rotonde spel. Bekijk ook Video: STUKTV maakt nieuwe serie Opgesloten waarin BN'ers worden ontvoerd Bekijk deze video » Shownieuws: Giel de Winter moet wennen aan vaderschap 'Paniek, paniek, paniek!' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk het Grote Rotonde Spel van StukTV: "Ik denk dat ik naakt moet"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het Grote Rotonde Spel van StukTV: "Ik denk dat ik naakt moet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV