StukTV: Bilal Wahib ontvoerd in nieuwe Youtube-serie Opgesloten (video)

StukTV: Bilal Wahib ontvoerd in nieuwe Youtube-serie Opgesloten (video)

De mannen van het populaire Youtube-kanaal StukTV hebben een nieuwe serie gemaakt: Opgesloten. In deze serie wordt een aantal bekende Nederlanders opgesloten door een mysterieuze ontvoerder. Aan de hand van een aantal aanwijzingen moeten Giel, Thomas en Stefan de opgesloten BN'er zien te bevrijden en ontdekken wie de mysterieuze ontvoerder is. In de eerste aflevering wordt acteur en zanger Bilal Wahib opgesloten.

Bekijk de volledige eerste aflevering van Opgesloten van StukTV hieronder.

<em>StukTV</em>: Bilal Wahib ontvoerd in nieuwe Youtube-serie <em>Opgesloten</em> (video) De mannen van het populaire Youtube-kanaal StukTV hebben een nieuwe serie gemaakt: Opgesloten. In deze serie wordt een aantal bekende Nederlanders opgesloten door een mysterieuze ontvoerder. Aan de hand van een aantal aanwijzingen moeten Giel, Thomas en Stefan de opgesloten BN'er zien te bevrijden en ontdekken wie de mysterieuze ontvoerder is. In de eerste aflevering wordt acteur en zanger Bilal Wahib opgesloten. Bekijk de volledige eerste aflevering van Opgesloten van StukTV hieronder. Bekijk ook Video: STUKTV maakt nieuwe serie Opgesloten waarin BN'ers worden ontvoerd Bekijk deze video » Bekijk het Grote Rotonde Spel van StukTV: "Ik denk dat ik naakt moet" Bekijk deze video »
Entertainment :
StukTV: Bilal Wahib ontvoerd in nieuwe Youtube-serie Opgesloten (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op StukTV: Bilal Wahib ontvoerd in nieuwe Youtube-serie Opgesloten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV