UFC 251: bekijk alle hoogtepunten en de volledige gevechten terug

UFC 251: bekijk alle hoogtepunten en de volledige gevechten terug

UFC 251, dat in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juli plaatsvond, was voor fans van de UFC in meerdere opzichten een memorabel evenement. Het was namelijk het eerste evenement dat plaatsvond op Fight Island in Abu Dhabi en er stonden maar liefst drie wereldtitelgevechten op het programma.

Hieronder zie je alle hoogtepunten van UFC 251. Je kunt het hele evenement en alle volledige gevechten terugkijken via KIJK.nl.

Masvidal valt in voor Gilbert Burns
Alle ogen waren gericht op het hoofdgevecht van de avond. Kamaru Usman en Jorge Masvidal namen het tegen elkaar op in de strijd om de titel in het weltergewicht. Usman zou eigenlijk in de kooi stappen tegen Gilbert Burns, maar die moest afhaken na een positieve test op het coronavirus. Masvidal lag al een tijd overhoop met de UFC om financiële redenen, maar de populaire vechter besloot zich in een week tijd toch klaar te stomen voor het titelgevecht met Usman.

Nog meer wereldtitels op het spel
Kamaru Usman en Jorge Masvidal waren echter niet de enige vechters die streden om een kampioensriem. Ook Alexander Volkanovski en Max Holloway vochten in het vedergewicht om het goud. In een wereldtitelgevecht in het bantamgewicht namen Petr Yan en José Aldo het tegen elkaar op. De main card werd compleet gemaakt door Jéssica Andrade tegen Rose Namajunas in het strogewicht bij de vrouwen en Amanda Ribas tegen Paige VanZant in het vlieggewicht bij de vrouwen.

Bekijk alle hoogtepunten van UFC 251 hieronder in de video van Veronica Fight. Je kunt het volledige evenement en alle volledige gevechten van UFC 251 terugkijken via KIJK.nl.

<em>UFC 251</em>: bekijk alle hoogtepunten en de volledige gevechten terug UFC 251, dat in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juli plaatsvond, was voor fans van de UFC in meerdere opzichten een memorabel evenement. Het was namelijk het eerste evenement dat plaatsvond op Fight Island in Abu Dhabi en er stonden maar liefst drie wereldtitelgevechten op het programma. Hieronder zie je alle hoogtepunten van UFC 251. Je kunt het hele evenement en alle volledige gevechten terugkijken via KIJK.nl. Masvidal valt in voor Gilbert BurnsAlle ogen waren gericht op het hoofdgevecht van de avond. Kamaru Usman en Jorge Masvidal namen het tegen elkaar op in de strijd om de titel in het weltergewicht. Usman zou eigenlijk in de kooi stappen tegen Gilbert Burns, maar die moest afhaken na een positieve test op het coronavirus. Masvidal lag al een tijd overhoop met de UFC om financiële redenen, maar de populaire vechter besloot zich in een week tijd toch klaar te stomen voor het titelgevecht met Usman. Nog meer wereldtitels op het spelKamaru Usman en Jorge Masvidal waren echter niet de enige vechters die streden om een kampioensriem. Ook Alexander Volkanovski en Max Holloway vochten in het vedergewicht om het goud. In een wereldtitelgevecht in het bantamgewicht namen Petr Yan en José Aldo het tegen elkaar op. De main card werd compleet gemaakt door Jéssica Andrade tegen Rose Namajunas in het strogewicht bij de vrouwen en Amanda Ribas tegen Paige VanZant in het vlieggewicht bij de vrouwen. Bekijk alle hoogtepunten van UFC 251 hieronder in de video van Veronica Fight. Je kunt het volledige evenement en alle volledige gevechten van UFC 251 terugkijken via KIJK.nl. Bekijk ook UFC 250: hier kun je de gevechten en alle hoogtepunten terugkijken Bekijk deze video » UFC Fight Night: Dustin Poirier vs. Dan Hooker, bekijk alle hoogtepunten Bekijk deze video »
Sport :
UFC 251: bekijk alle hoogtepunten en de volledige gevechten terug

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op UFC 251: bekijk alle hoogtepunten en de volledige gevechten terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV