Zien: supertalent Erling Haaland uit nachtclub gewerkt door beveiliger

Zien: supertalent Erling Haaland uit nachtclub gewerkt door beveiliger

Erling Haaland kende met 13 doelpunten in 14 competitiewedstrijden een vliegende start bij zijn club Borussia Dortmund. Op dit moment geniet de spits van een welverdiende vakantie in zijn thuisland Noorwegen. Wat een leuke stapavond had moeten worden, eindigde voor de 19-jarige Haaland in een deceptie. Hij werd namelijk door een beveiliger uit een nachtclub gezet. Wat hier precies de reden van was, is nog niet bekend.

Bekijk de beelden van Erling Haaland bij de nachtclub in Noorwegen hieronder.

Zien: supertalent <em>Erling Haaland</em> uit nachtclub gewerkt door beveiliger Erling Haaland kende met 13 doelpunten in 14 competitiewedstrijden een vliegende start bij zijn club Borussia Dortmund. Op dit moment geniet de spits van een welverdiende vakantie in zijn thuisland Noorwegen. Wat een leuke stapavond had moeten worden, eindigde voor de 19-jarige Haaland in een deceptie. Hij werd namelijk door een beveiliger uit een nachtclub gezet. Wat hier precies de reden van was, is nog niet bekend. Bekijk de beelden van Erling Haaland bij de nachtclub in Noorwegen hieronder. Bekijk ook Wim Kieft lyrisch over Erling Braut Haaland: "Zit enorm veel power in" Bekijk deze video » Samenvatting Borussia Dortmund - Hoffenheim (Bundesliga) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: supertalent Erling Haaland uit nachtclub gewerkt door beveiliger

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: supertalent Erling Haaland uit nachtclub gewerkt door beveiliger of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV