Shownieuws: Ali B geeft tips voor een goede gezondheid (video)

Shownieuws: Ali B geeft tips voor een goede gezondheid (video)

Ali B is de laatste tijd helemaal op de gezonde toer. De rapper en ondernemer probeert een zo gezond mogelijke leefstijl aan te houden en deelt met zijn volgers op Instagram hoe hij dit volhoudt. De belangrijkste boodschap is dat gezond leven leuk moet zijn, anders houd je het niet vol. Daarom moet je de dingen die je wél mag eten ook helemaal naar jouw smaak klaarmaken, zo laat Ali B zien.

Bekijk de video van Ali B over zijn gezonde levensstijl hieronder.

<em>Shownieuws</em>: Ali B geeft tips voor een goede gezondheid (video) Ali B is de laatste tijd helemaal op de gezonde toer. De rapper en ondernemer probeert een zo gezond mogelijke leefstijl aan te houden en deelt met zijn volgers op Instagram hoe hij dit volhoudt. De belangrijkste boodschap is dat gezond leven leuk moet zijn, anders houd je het niet vol. Daarom moet je de dingen die je wél mag eten ook helemaal naar jouw smaak klaarmaken, zo laat Ali B zien. Bekijk de video van Ali B over zijn gezonde levensstijl hieronder. Bekijk ook Ali B opnieuw jurylid, dit keer bij Holland's Got Talent: ''Ik wist niet eens dat dit bestond'' (video) Bekijk deze video » Zien: Zoë Livay van The Voice wil niet langer samenwerken met Ali B Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Ali B geeft tips voor een goede gezondheid (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Ali B geeft tips voor een goede gezondheid (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV