Auto van YouTuber Qucee krijgt totale make-over van Jay-Jay Boske (video)

Auto van YouTuber Qucee krijgt totale make-over van Jay-Jay Boske (video)

Jay-Jay Boske heeft op zijn YouTube-kanaal DAY1 een mooie verrassing in petto voor Qucee. De auto van de populaire YouTuber en rapper heeft de afgelopen tijd namelijk behoorlijk wat schade opgelopen en kan dus wel een goede opknapbeurt gebruiken. Maar Boske is niet van plan alleen het noodzakelijke te laten herstellen. De auto van Qucee krijgt namelijk een totale make-over.

Bekijk de video van DAY1 met de make-over van de auto van Qucee hieronder.

Auto van YouTuber <em>Qucee</em> krijgt totale make-over van <em>Jay-Jay Boske</em> (video) Jay-Jay Boske heeft op zijn YouTube-kanaal DAY1 een mooie verrassing in petto voor Qucee. De auto van de populaire YouTuber en rapper heeft de afgelopen tijd namelijk behoorlijk wat schade opgelopen en kan dus wel een goede opknapbeurt gebruiken. Maar Boske is niet van plan alleen het noodzakelijke te laten herstellen. De auto van Qucee krijgt namelijk een totale make-over. Bekijk de video van DAY1 met de make-over van de auto van Qucee hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: Vlogger Boaz geeft superfan Lukas zwembadauto (video) Bekijk deze video » Zien: dj La Fuente combineert passie voor auto's en muziek in carwash (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Auto van YouTuber Qucee krijgt totale make-over van Jay-Jay Boske (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Auto van YouTuber Qucee krijgt totale make-over van Jay-Jay Boske (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV