Filmtip: Wesley Snipes in Blade: Trinity, zondag op Veronica

Filmtip: Wesley Snipes in Blade: Trinity, zondag op Veronica

Zaterdag was de baanbrekende Marvelfilm Blade al te zien op Veronica, nu is het de beurt aan de derde film Blade Trinity. De film met Wesley Snipes in de hoofdrol, is om 20.00 uur te zien op Veronica.

Filmtip: Wesley Snipes in <em>Blade: Trinity</em>, zondag op <em>Veronica</em> Zaterdag was de baanbrekende Marvelfilm Blade al te zien op Veronica, nu is het de beurt aan de derde film Blade Trinity. De film met Wesley Snipes in de hoofdrol, is om 20.00 uur te zien op Veronica. De vampiernatie heeft een duister plan bedacht om Blade, een menselijke vampier, te laten opdraaien voor een reeks moorden. Om zichzelf te redden, moet Blade zijn krachten bundelen met een groep menselijke vampierjagers, de Nightstalkers. Blade: Trinity wordt beoordeeld met een 5,9 op IMDb en wordt op zondag 12 juli om 20.00 uur uitgezonden op Veronica. Bekendmaking Mahershala Ali als Blade in nieuwe Marvel-film Bekijk deze video » Kijktip: Spectaculaire Marvelfilm Blade zaterdagavond te zien op Veronica Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: Wesley Snipes in Blade: Trinity, zondag op Veronica

De vampiernatie heeft een duister plan bedacht om Blade, een menselijke vampier, te laten opdraaien voor een reeks moorden. Om zichzelf te redden, moet Blade zijn krachten bundelen met een groep menselijke vampierjagers, de Nightstalkers.

Blade: Trinity wordt beoordeeld met een 5,9 op IMDb en wordt op zondag 12 juli om 20.00 uur uitgezonden op Veronica.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Wesley Snipes in Blade: Trinity, zondag op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV